Sortida a la vall de Núria


Sortida a la Vall de Núria
Una sortida de dos dies

Sortint des de Barcelona a les 9 del matí per anar a la Vall de Núria durant dos dies de l’estiu, s’ha de tenir en compte moltes coses, entre elles el transport i el material.

És necessari que per anar-hi portar roba de recanvi per canviar-se a l’endemà o per algun acte inesperat com per exemple caure de una canoa i quedar xop. S’ha de portar els diners suficients per el transport( ja sigui amb autocar per el bitllet de viatge, o per transport personal, diners per combustible) i per menjar en el hotel o algun altre establiment dintre d’aquest.

 Per arribar a la Vall de Núria des de Barcelona, el trajecte calculat és de quasi 2 hores   (1h 45 min), i comptant en que un grup de 4 adults estigui disposat a anar-hi en tren i amb cremallera, la quantitat total seria de 240€ per anar i tornar. Per persona costa 60€ el bitllet de anada i tornada.

Comptant que el grup de 4 adults marxi de Barcelona a les 9h del matí, arribaria a cap a les 11:45h a la Vall de Núria. Un cop allà, s’hauria de deixar l’equipatge en l’habitació reservada del hotel. En aquest hotel, els preus de les habitacions per a 4 persones oscil·len entre 90€ i 180€. Per els àpats durant el dia, hi ha petites botigues d’aliments en el edifici del hotel, el restaurant d’aquest i bars, dels quals s’ha de portar diners suficients per menjar els 2 dies per els 4. En el restaurant del hotel es pot optar per menjar bufet lliure o carta.

Allà s’hi pot fer varies activitats: canoes en el petit llac davant del hotel, esquiar en hivern, hípica, es pot fer senderisme, i activitats infantils com tobogans, tirolines, etc.

Per anar més tranquils, s’hauria de portar més diners per si a cas algú del grup vol comprar-se més coses de les previstes.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario